Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
25-01-2023 18:00
Czas przygotowywania
27-01-2023 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
200g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
45h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:70%
Całkowity czas45
Czas w TO:33
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 346g (W ~380)
Woda: 242g
Drożdże:0.12g
Sól:: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:70%
Całkowity czas45
Czas w TO:33
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 346g (W ~380)
Woda: 242g
Drożdże:0.12g
Sól:: 12g
Składniki
346g
Mąka
242g
Woda
0.12g
Drożdże
12g
Sól
Notatki
AJ 0 25.01
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xjncqlcmxo/