Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
08-02-2023 16:30
Czas przygotowywania
09-02-2023 16:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 596g (W ~330)
Woda: 387g
Drożdże:0.25g
Sól:: 12g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 596g (W ~330)
Woda: 387g
Drożdże:0.25g
Sól:: 12g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
596g
Mąka
387g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.25g
Drożdże
12g
Sól
Notatki
Test65
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xipqv4marg/