Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
1000g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
19h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:1000g
Hydratacja:60%
Całkowity czas19
Czas w TO:9
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 604g (W ~310)
Woda: 362g
Drożdże:0.87g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:1000g
Hydratacja:60%
Całkowity czas19
Czas w TO:9
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 604g (W ~310)
Woda: 362g
Drożdże:0.87g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
604g
Mąka
362g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
0.87g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xhpsrh1oz2/