Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:24
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 659g (W ~380)
Woda: 395g
Drożdże:0.27g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:24
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 659g (W ~380)
Woda: 395g
Drożdże:0.27g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
659g
Mąka
395g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.27g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
Pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xh1acbvq79/