Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
272g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
68h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:272g
Hydratacja:63%
Całkowity czas68
Czas w TO:20
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 984g (W ~410)
Woda: 620g
Drożdże:0.45g
Sól:: 28g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:272g
Hydratacja:63%
Całkowity czas68
Czas w TO:20
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 984g (W ~410)
Woda: 620g
Drożdże:0.45g
Sól:: 28g
Składniki
984g
Mąka
620g
Woda
0.45g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
#petragate
Wyrabianie ciasta w spirali
BLOK TO 12H
BLOK TK 48H
BLOK TO 2H
KULE TO 6H
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xgtioqnt3g/