Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
01-04-2023 18:00
Czas przygotowywania
03-04-2023 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas48
Czas w TO:24
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 678g (W ~380)
Woda: 421g
Drożdże:0.26g
Sól:: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas48
Czas w TO:24
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 678g (W ~380)
Woda: 421g
Drożdże:0.26g
Sól:: 21g
Składniki
678g
Mąka
421g
Woda
0.26g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
na pon
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xf2po45p99/