Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
06-01-2023 20:30
Czas przygotowywania
07-01-2023 18:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:65%
Całkowity czas22
Czas w TO:12
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 630g (W ~320)
Woda: 410g
Drożdże:0.71g
Sól:: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:65%
Całkowity czas22
Czas w TO:12
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 630g (W ~320)
Woda: 410g
Drożdże:0.71g
Sól:: 20g
Składniki
630g
Mąka
410g
Woda
0.71g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xewr2zinik/