Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
550g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
8h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:550g
Hydratacja:65%
Całkowity czas8
Czas w TO:2
Czas w TK:6
Składniki Mąka: 321g (W ~240)
Woda: 209g
Drożdże:2.27g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:550g
Hydratacja:65%
Całkowity czas8
Czas w TO:2
Czas w TK:6
Składniki Mąka: 321g (W ~240)
Woda: 209g
Drożdże:2.27g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
321g
Mąka
209g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
2.27g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xe9wjv0h95/