Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
15-03-2023 11:00
Czas przygotowywania
15-03-2023 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
7h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas7
Czas w TO:7
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 482g (W ~230)
Woda: 304g
Drożdże:1.44g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas7
Czas w TO:7
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 482g (W ~230)
Woda: 304g
Drożdże:1.44g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
482g
Mąka
304g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
1.44g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xdsovovyin/