Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
14-01-2022 16:00
Czas przygotowywania
15-01-2022 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
220g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:9
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 133g (W ~330)
Woda: 80g
Drożdże:0.18g
Sól:: 4g
Oliwa z oliwek: 4g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:9
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 133g (W ~330)
Woda: 80g
Drożdże:0.18g
Sól:: 4g
Oliwa z oliwek: 4g
Składniki
133g
Mąka
80g
Woda
4g
Oliwa z oliwek
0.18g
Drożdże
4g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xbphchjknm/