Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
19-10-2021 21:00
Czas przygotowywania
21-10-2021 17:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas44
Czas w TO:15
Czas w TK:29
Składniki Mąka: 1018g (W ~380)
Woda: 631g
Drożdże:0.63g
Sól:: 32g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas44
Czas w TO:15
Czas w TK:29
Składniki Mąka: 1018g (W ~380)
Woda: 631g
Drożdże:0.63g
Sól:: 32g
Składniki
1018g
Mąka
631g
Woda
0.63g
Drożdże
32g
Sól
Notatki
1%
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/xbafksq55p/