Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:24
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 323g (W ~380)
Woda: 210g
Drożdże:0.14g
Sól:: 8g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:24
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 323g (W ~380)
Woda: 210g
Drożdże:0.14g
Sól:: 8g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
323g
Mąka
210g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.14g
Drożdże
8g
Sól
Notatki
Cuoco
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/x8dplp1m5n/