Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1456g (W ~330)
Woda: 874g
Drożdże:0.89g
Sól:: 44g
Oliwa z oliwek: 26g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1456g (W ~330)
Woda: 874g
Drożdże:0.89g
Sól:: 44g
Oliwa z oliwek: 26g
Składniki
1456g
Mąka
874g
Woda
26g
Oliwa z oliwek
0.89g
Drożdże
44g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/x6i9pdv4qe/