Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
19-01-2022 06:00
Czas przygotowywania
20-01-2022 06:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 333g (W ~330)
Woda: 200g
Drożdże:0.33g
Sól:: 8g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 333g (W ~330)
Woda: 200g
Drożdże:0.33g
Sól:: 8g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
333g
Mąka
200g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.33g
Drożdże
8g
Sól
Notatki
Pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/x5vgll688k/