Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
29-04-2023 18:01
Czas przygotowywania
01-05-2023 18:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
200g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:63%
Całkowity czas48
Czas w TO:12
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 595g (W ~380)
Woda: 375g
Drożdże:0.47g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:63%
Całkowity czas48
Czas w TO:12
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 595g (W ~380)
Woda: 375g
Drożdże:0.47g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
595g
Mąka
375g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
0.47g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
Od jaska
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/x2xkb4rh7f/