Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
220g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 523g (W ~330)
Woda: 340g
Drożdże:0.22g
Sól:: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 523g (W ~330)
Woda: 340g
Drożdże:0.22g
Sól:: 17g
Składniki
523g
Mąka
340g
Woda
0.22g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
0,4g drożdży
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/x0wusvmrcl/