Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
06-11-2021 10:41
Czas przygotowywania
06-11-2021 13:41
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
3h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 460g (W ~170)
Woda: 276g
Drożdże:2.45g
Sól:: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 460g (W ~170)
Woda: 276g
Drożdże:2.45g
Sól:: 14g
Składniki
460g
Mąka
276g
Woda
2.45g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/wyybpyywnn/