Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas28
Czas w TO:8
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 960g (W ~340)
Woda: 605g
Drożdże:1.50g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 27g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas28
Czas w TO:8
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 960g (W ~340)
Woda: 605g
Drożdże:1.50g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 27g
Składniki
960g
Mąka
605g
Woda
27g
Oliwa z oliwek
1.50g
Drożdże
27g
Sól
Notatki
Gustobello 18.04.2021
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/wytdt2iucq/