Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
29-11-2021 15:00
Czas przygotowywania
30-11-2021 12:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
10szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
21h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:58%
Całkowity czas21
Czas w TO:5
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 1737g (W ~320)
Woda: 1008g
Drożdże:3.74g
Sól:: 55g
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:58%
Całkowity czas21
Czas w TO:5
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 1737g (W ~320)
Woda: 1008g
Drożdże:3.74g
Sól:: 55g
Składniki
1737g
Mąka
1008g
Woda
3.74g
Drożdże
55g
Sól
Notatki
Napole
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/wy51yohqi0/