Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas26
Czas w TO:12
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 449g (W ~340)
Woda: 279g
Drożdże:0.43g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas26
Czas w TO:12
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 449g (W ~340)
Woda: 279g
Drożdże:0.43g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
449g
Mąka
279g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
0.43g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
Le 5 Stagioni Farina di grano tenero Tipo “00”
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/wy13trnl6j/