Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 524g (W ~330)
Woda: 288g
Drożdże:0.28g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 524g (W ~330)
Woda: 288g
Drożdże:0.28g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
524g
Mąka
288g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
0.28g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/wwvuwy3yxj/