Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
17-08-2023 18:00
Czas przygotowywania
18-08-2023 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas26
Czas w TO:8
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 499g (W ~340)
Woda: 325g
Drożdże:0.45g
Sól:: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas26
Czas w TO:8
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 499g (W ~340)
Woda: 325g
Drożdże:0.45g
Sól:: 16g
Składniki
499g
Mąka
325g
Woda
0.45g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/wvqhjqcpid/