Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
40h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas40
Czas w TO:10
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 631g (W ~370)
Woda: 410g
Drożdże:0.65g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas40
Czas w TO:10
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 631g (W ~370)
Woda: 410g
Drożdże:0.65g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 18g
Składniki
631g
Mąka
410g
Woda
18g
Oliwa z oliwek
0.65g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
Próbny zapis
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/wvf8crbfqe/