Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
59%
Hydratacja
23h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:59%
Całkowity czas23
Czas w TO:23
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 638g (W ~330)
Woda: 376g
Drożdże:0.40g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:59%
Całkowity czas23
Czas w TO:23
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 638g (W ~330)
Woda: 376g
Drożdże:0.40g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
638g
Mąka
376g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
0.40g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
caputo pizzeria 59% hydro
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/wvdws7tmzn/