Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
03-11-2021 17:15
Czas przygotowywania
05-11-2021 17:15
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas48
Czas w TO:8
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 909g (W ~380)
Woda: 563g
Drożdże:0.90g
Sól:: 28g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas48
Czas w TO:8
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 909g (W ~380)
Woda: 563g
Drożdże:0.90g
Sól:: 28g
Składniki
909g
Mąka
563g
Woda
0.90g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
5037 – 48h
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/wvchgzchkj/