Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
23-04-2022 16:00
Czas przygotowywania
24-04-2022 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
12szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:58%
Całkowity czas22
Czas w TO:6
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 2092g (W ~320)
Woda: 1213g
Drożdże:3.65g
Sól:: 55g
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:58%
Całkowity czas22
Czas w TO:6
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 2092g (W ~320)
Woda: 1213g
Drożdże:3.65g
Sól:: 55g
Składniki
2092g
Mąka
1213g
Woda
3.65g
Drożdże
55g
Sól
Notatki
to blok 3
tk kulki 16
to kulki 3
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/wuzcmy9iad/