Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
4h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:58%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 366g (W ~190)
Woda: 212g
Drożdże:1.68g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:58%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 366g (W ~190)
Woda: 212g
Drożdże:1.68g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 10g
Składniki
366g
Mąka
212g
Woda
10g
Oliwa z oliwek
1.68g
Drożdże
13g
Sól
Notatki
Patt
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/wuygz9zaqt/