Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
24-10-2022 09:00
Czas przygotowywania
26-10-2022 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
54h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas54
Czas w TO:11
Czas w TK:43
Składniki Mąka: 158g (W ~390)
Woda: 103g
Drożdże:0.13g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas54
Czas w TO:11
Czas w TK:43
Składniki Mąka: 158g (W ~390)
Woda: 103g
Drożdże:0.13g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 5g
Składniki
158g
Mąka
103g
Woda
5g
Oliwa z oliwek
0.13g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
Napoletana – Łukasz
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/wumbzkux7w/