Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
18-10-2021 14:40
Czas przygotowywania
20-10-2021 14:40
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:62%
Całkowity czas48
Czas w TO:8
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 623g (W ~380)
Woda: 386g
Drożdże:0.86g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:62%
Całkowity czas48
Czas w TO:8
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 623g (W ~380)
Woda: 386g
Drożdże:0.86g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
623g
Mąka
386g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.86g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
Poniedziałek na środę
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/wue5zgvdks/