Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
23-08-2023 21:31
Czas przygotowywania
25-08-2023 19:31
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
46h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas46
Czas w TO:8
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 652g (W ~380)
Woda: 391g
Drożdże:0.62g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas46
Czas w TO:8
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 652g (W ~380)
Woda: 391g
Drożdże:0.62g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 18g
Składniki
652g
Mąka
391g
Woda
18g
Oliwa z oliwek
0.62g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
Polish
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/wu410kgxlz/