Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
261g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:261g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:10
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 631g (W ~380)
Woda: 379g
Drożdże:1.01g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:261g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:10
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 631g (W ~380)
Woda: 379g
Drożdże:1.01g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
631g
Mąka
379g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
1.01g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
Moja
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/wswmf1tszu/