Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
29-09-2021 14:10
Czas przygotowywania
30-09-2021 14:10
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
10szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 1534g (W ~330)
Woda: 920g
Drożdże:2.60g
Sól:: 46g
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 1534g (W ~330)
Woda: 920g
Drożdże:2.60g
Sól:: 46g
Składniki
1534g
Mąka
920g
Woda
2.60g
Drożdże
46g
Sól
Notatki
2535
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/wraz1qdpxy/