Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
03-02-2023 17:01
Czas przygotowywania
04-02-2023 17:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 917g (W ~330)
Woda: 596g
Drożdże:2.88g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 917g (W ~330)
Woda: 596g
Drożdże:2.88g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 18g
Składniki
917g
Mąka
596g
Woda
18g
Oliwa z oliwek
2.88g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/wodeurfpk0/