Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
220g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1059g (W ~330)
Woda: 667g
Drożdże:0.46g
Sól:: 33g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1059g (W ~330)
Woda: 667g
Drożdże:0.46g
Sól:: 33g
Składniki
1059g
Mąka
667g
Woda
0.46g
Drożdże
33g
Sól
Notatki
8 plackow 63 hydro caputo nuvola
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/wnew7fks6k/