Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:70%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 311g (W ~330)
Woda: 218g
Drożdże:0.13g
Sól:: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:70%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 311g (W ~330)
Woda: 218g
Drożdże:0.13g
Sól:: 11g
Składniki
311g
Mąka
218g
Woda
0.13g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
Pizzax2
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/wn1t6gmnn8/