Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
31-03-2023 14:00
Czas przygotowywania
01-04-2023 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 482g (W ~330)
Woda: 299g
Drożdże:0.81g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 482g (W ~330)
Woda: 299g
Drożdże:0.81g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
482g
Mąka
299g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
0.81g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
2
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/wjdetzu2yk/