Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
02-02-2023 18:58
Czas przygotowywania
03-02-2023 18:58
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 470g (W ~330)
Woda: 305g
Drożdże:0.81g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 470g (W ~330)
Woda: 305g
Drożdże:0.81g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 5g
Składniki
470g
Mąka
305g
Woda
5g
Oliwa z oliwek
0.81g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
Trzy
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/whqn2putun/