Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
12-11-2021 19:00
Czas przygotowywania
13-11-2021 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
200g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 368g (W ~330)
Woda: 221g
Drożdże:0.16g
Sól:: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 368g (W ~330)
Woda: 221g
Drożdże:0.16g
Sól:: 11g
Składniki
368g
Mąka
221g
Woda
0.16g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/whlsqhgjen/