Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
27-11-2022 11:30
Czas przygotowywania
27-11-2022 18:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
7h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas7
Czas w TO:7
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 613g (W ~230)
Woda: 368g
Drożdże:1.18g
Sól:: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas7
Czas w TO:7
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 613g (W ~230)
Woda: 368g
Drożdże:1.18g
Sól:: 18g
Składniki
613g
Mąka
368g
Woda
1.18g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
Ma szybko
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/wh6ndknf6p/