Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
950g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:950g
Hydratacja:70%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 548g (W ~330)
Woda: 383g
Drożdże:0.23g
Sól:: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:950g
Hydratacja:70%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 548g (W ~330)
Woda: 383g
Drożdże:0.23g
Sól:: 19g
Składniki
548g
Mąka
383g
Woda
0.23g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/wfsnaxt0ae/