Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
04-03-2023 11:00
Czas przygotowywania
04-03-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
204g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
8h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:204g
Hydratacja:60%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 125g (W ~240)
Woda: 75g
Drożdże:0.21g
Sól:: 4g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:204g
Hydratacja:60%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 125g (W ~240)
Woda: 75g
Drożdże:0.21g
Sól:: 4g
Składniki
125g
Mąka
75g
Woda
0.21g
Drożdże
4g
Sól
Notatki
2xme 125g mąki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/wfphpcoucc/