Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
12-07-2023 15:30
Czas przygotowywania
14-07-2023 15:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
240g
Waga porcji
68szt.
Ilość porcji
59%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:68szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:59%
Całkowity czas48
Czas w TO:8
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 10004g (W ~380)
Woda: 5903g
Drożdże:5.40g
Sól:: 236g
Oliwa z oliwek: 177g
Parametry ciasta
Ilość porcji:68szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:59%
Całkowity czas48
Czas w TO:8
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 10004g (W ~380)
Woda: 5903g
Drożdże:5.40g
Sól:: 236g
Oliwa z oliwek: 177g
Składniki
10004g
Mąka
5903g
Woda
177g
Oliwa z oliwek
5.40g
Drożdże
236g
Sól
Notatki
Bbbb
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/wf3wzj9ijt/