Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:10
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 606g (W ~330)
Woda: 376g
Drożdże:0.72g
Sól:: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:10
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 606g (W ~330)
Woda: 376g
Drożdże:0.72g
Sól:: 19g
Składniki
606g
Mąka
376g
Woda
0.72g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/wez8lgkqm9/