Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
220g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 785g (W ~330)
Woda: 510g
Drożdże:0.33g
Sól:: 25g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 785g (W ~330)
Woda: 510g
Drożdże:0.33g
Sól:: 25g
Składniki
785g
Mąka
510g
Woda
0.33g
Drożdże
25g
Sól
Notatki
65 6 kulek po 220
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/wemegg8vze/