Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
31-03-2023 21:00
Czas przygotowywania
02-04-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
46h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas46
Czas w TO:28
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 920g (W ~380)
Woda: 552g
Drożdże:0.31g
Sól:: 28g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas46
Czas w TO:28
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 920g (W ~380)
Woda: 552g
Drożdże:0.31g
Sól:: 28g
Składniki
920g
Mąka
552g
Woda
0.31g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
jj
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/weh0pyb6y2/