Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
01-05-2023 10:00
Czas przygotowywania
01-05-2023 13:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
3h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas3
Czas w TO:2
Czas w TK:1
Składniki Mąka: 133g (W ~170)
Woda: 73g
Drożdże:0.99g
Sól:: 4g
Oliwa z oliwek: 3g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas3
Czas w TO:2
Czas w TK:1
Składniki Mąka: 133g (W ~170)
Woda: 73g
Drożdże:0.99g
Sól:: 4g
Oliwa z oliwek: 3g
Składniki
133g
Mąka
73g
Woda
3g
Oliwa z oliwek
0.99g
Drożdże
4g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/wdlleddiqp/