Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
23-10-2021 21:48
Czas przygotowywania
24-10-2021 19:48
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas22
Czas w TO:7
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 595g (W ~320)
Woda: 375g
Drożdże:0.98g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas22
Czas w TO:7
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 595g (W ~320)
Woda: 375g
Drożdże:0.98g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
595g
Mąka
375g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
0.98g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
Divella
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/wcjam8mquk/