Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
327g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
56%
Hydratacja
12h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:327g
Hydratacja:56%
Całkowity czas12
Czas w TO:12
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 816g (W ~280)
Woda: 457g
Drożdże:0.93g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:327g
Hydratacja:56%
Całkowity czas12
Czas w TO:12
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 816g (W ~280)
Woda: 457g
Drożdże:0.93g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
816g
Mąka
457g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
0.93g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
kepa
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/waxw0cmt84/