Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
03-03-2023 19:00
Czas przygotowywania
05-03-2023 13:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
42h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas42
Czas w TO:8
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 446g (W ~370)
Woda: 281g
Drożdże:0.65g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas42
Czas w TO:8
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 446g (W ~370)
Woda: 281g
Drożdże:0.65g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
446g
Mąka
281g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
0.65g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
Zza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/waurz7q2kb/