Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
02-11-2022 19:01
Czas przygotowywania
04-11-2022 17:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
46h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas46
Czas w TO:10
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 957g (W ~380)
Woda: 574g
Drożdże:0.83g
Sól:: 29g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas46
Czas w TO:10
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 957g (W ~380)
Woda: 574g
Drożdże:0.83g
Sól:: 29g
Składniki
957g
Mąka
574g
Woda
0.83g
Drożdże
29g
Sól
Notatki
Poliiseli
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/wa7tr1ca85/